Nieuw: stuntstep van JD Bug voor scherpe prijs

Stuntsteppen wordt steeds populairder, het kan wel eens dé hit gaan worden van deze sint en kerstperiode. Het bekende merk JD Bug heeft inmiddels een mooie grote lijn aan stuntsteppen. En we hebben nu een nieuw model geintroduceerd, die per direct leverbaar zijn. Het gaat om deze JD Bug MS 118 Y stuntstep. Voor € 119,95 heb je een perfecte stuntstep die zowel op straat als in het skatepark mee kan. Deze stuntstep is geschikt vanaf 7/8 jaar oud. Natuurlijk is ook deze step weer een echte stuntstep, omdat de step niet opklapbaar is en uit één stuk bestaat. Er kan dus nauwelijks iets kapot. Het leuk van deze JD Bug MS 118 Y is dat het een Y-vormig stuur heeft. De echte professionele steps van honderden euro’s hebben dit ook vaak. Er zijn een aantal kleuren kleuren verkrijgbaar met bijpassende stoere voetenboards, kijk maar even op de afbeeldingen. Deze stuntsteppen zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren: matzwart, rood, paars, blauw en groen.
Hieronder de belangrijkste specificaties op een rij:
– Lengte: 645 mm
– Breedte: 450 mm
– Hoogte: 809 mm
– Wielmaat: 100 mm
– Metalcore wheels: zwarte kern, wit PU rijvlak
– Abec 7 lagers
– Gewicht: 3,5 kilo
– Max 100kg belastbaar
– Triple collar clamp (3 dubbel stevig vastgezet)
– Y-vormig stuur
– Handvatten Pro Bmx (stevig kunststof)
– Geïntegreerd deck
– Fabrieksgarantie van 1 jaar