Micro Maxi kindersteppen vanaf 5 jr

De Micro Maxi is het helemaal… Dit hippe kickboard is een logisch vervolg voor de mini-micro kids of een perfecte start voor jonge kinderen vanaf de lagere school. Dit board is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. Deze step met uniek gepatenteerd design biedt uw kind extra evenwicht op z’n belangrijkste steunpunt en vrije afzetbewegingsruimte (zwaaibeweging been achteraan). Het sturen gebeurt aan de hand van een uniek gepatenteerd leun-en stuurmechanisme: je kindje stuurt door met z’n volledige lichaam naar de ene of de andere kant te leunen. Een uniek gevoel!  We hebben veel kleuren beschikbaar, van blauw, rood, roze, paars tot zwart. De Micro Maxi kost € 119,95 en is binnen enkele dagen bij u thuis!
De belangrijkste specificaties op een rij;
– Extra laag platform voor gemakkelijk op- en afstappen
– Bekroond met vele prijzen: Speelgoed van het Jaar en verschillende design-awards
– Alle wisselstukken zijn apart verkrijgbaar
– Met glasvezel versterkt platform
– Lichtgewicht: 2.5 kilo
– Maximum belastbaar tot 50 kg
– 120mm voorwielen
– 85mm achterwiel
– Stepwielen uit hoogwaardig polyurethaan
– Telescopische t-bar met balhoofd (verstelbaar van 68-92 cm)
– Dubbel wielsysteem achteraan voor extra veiligheid
– Remsysteem op achterwiel (met anti-verhittingsmechanisme)
– Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Kijk hieronder naar een filmpje over deze nieuwe manier van steppen: