NIEUW: Micro Mini rood

Hoi, u heeft mij vast al ergens gezien. Ik ben de Micro Mini, speciaal voor jonge kinderen. Ik heb al vele prijzen gewonnen, omdat ik niet alleen leuk maar ook heel leerzaam ben. Vanaf 2 jaar kan uw peuter of kleuter leren om in balans te komen en een betere coordinatie te krijgen. Mijn unieke ‘lean-and-steer’ ontwerp zorgt ervoor dat kinderen kunnen sturen door hun gewicht te verplaatsen. Het voelt voor hen een beetje als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft waar kinderen van houden.Ik heb een laag gewicht (1,5 kg), dus ben makkelijk te dragen en mee te nemen. Het stepje kan bovenop de buggy worden gelegd, of uit elkaar worden gehaald om hem op te bergen of mee te nemen op reis.
Door zijn stabiele brede wielbasis kunnen kinderen gemakklijk switchen tussen zelf steppen en worden voortgetrokken door een ouder. Je hebt je buggy niet meer nodig! Deze Micro Mini rood kost € 69,95 en is binnen 2 dagen thuisbezorgd.
– Uniek ‘lean-and-steer’ mechanisme, ontwikkeld mbv Zwitserse medische experts
– Helpt de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, coordinatievermogen en motorische vaardigheden
– Laag driewielig ontwerp voor stabiliteit
– Rem aan de achterzijde voor veiligheid
– Hoogte stuur tot deck is 6700 mm (niet verstelbaar)
– Step zelf weegt 1.5 kg
– Maximaal gewicht: 20 kg
– Transparante wielen voor gebruik binnen en buiten
– Geschikt voor 2-5 jaar