Waarom zijn onze steps beter dan in de speelgoedzaak?

Onze steps zijn in eerste aanschaf duurder, maar je hebt er langer plezeier van.

  • Sterkere onderdelen; geen gerammel
  • Betere balans; minder vallen
  • Betere garanties

 

Goedkoop blijkt duurkoop
Eén van de meest gestelde vragen aan ons is waarom er zulke grote verschillen zitten in prijzen van steps of autopeds. De afgelopen maanden valt ook ons op dat er bij Bart Smit, Intertoys en Hema steeds vaker aanbiedingen zijn van steps voor bijvoorbeeld € 19,95.Waarom kost zo’n zelfde step op Steppenwinkel.nl dan € 69,95? Dat is goed uit te leggen, want dat gaat voornamelijk om kwaliteit.

Sterkere onderdelen; geen gerammel

Alle onderdelen veel sterker afgemonteerd. Zo zitten er stevigere wielen op, en kan de voetenplank vaak meer kilo’s aan. Bovendien is een step een gebruiksvoorwerp en moet je gewoon een stoepje afkunnen en moet  een keer kunnen vallen.

Betere balans; minder vallen

Ook de balans van de step is beter, waardoor kinderen minder snel vallen. Dit heeft alles te maken met het gewicht op bepaalde punten van de step. Als er veel gewicht zit bij het stuur is de kans dat de step voorover valt, met kind, groot. Over de meeste steps in onze webshop is goed onderzoek gedaan en het duurt vaak jaren voordat het model helemaal uitgebalanceerd is.

Goedkoop blijkt duurkoop

Naast deze webshop hebben we een ook een winkel in het centrum van Haarlem. Dagelijks komen daar kinderen en (groot)ouders steps kopen of advies vragen. En we hebben al vaak gezien dat er ongelukken gebeuren met een goedkope step van Bart Smit of Intertoys. Dan breekt de voetenplank of valt de step bij een stoep samen met kind naar voren. Nu valt een step van € 19,95 wel mee, dan kun je altijd weer een nieuwe goede step kopen.

Betere garantie

De steps op deze webshop zijn allemaal van bekende merken die minimaal 1 jaar, maar veel vaker 2 jaar garantie geven.
Kortom, kijk goed naar kwaliteit en garantietermijnen. Op Steppenwinkel.nl verkopen wij steps vanaf € 49,95, dus ook bij ons kun je terecht voor goedkopere steps. Maar je weet in ieder geval wel zeker dat ze goed zijn!