Nieuw: Razor Pro XXX stuntstep

Deze Razor stuntstep is een mooie step voor het middensegment en kost € 139,95. Deze stuntstep is geschikt vanaf 8 jaar oud en heeft een T-Bar stuur dat vast zit aan de vork, dus alles is uit één stuk. Dit maakt het voor stunten wel zo prettig en stevig. Razor heeft eigen wielen van 110 mm en maar 5 spaken, deze wielen zijn door Razor zelf gemaakt en van superkwaliteit: dat is ook het belangrijkste verschil tussen de Razor Pro XX en deze Razor Pro XXX. De stuntstep is helemaal van aluminium dat ook wordt gebruikt in de vliegtuigindustrie, dus dat kan er echt wel tegen. Je kunt deze stuntstep tot maximaal 100 kilo belasten, dus zelfs een volwassene zou kunnen gaan stunten. Hieronder nog even de belangrijkste specificaties op een rij:
– Materiaal: 100% aircraft-grade aluminium
– Handvatten: Zachte rubberen handvatten
– Voetenboard: 520 mm lengte, 97 mm breedte, volledig voorzien van grip
– Stuur: Vast T-Bar stuur
– Rem: Voetrem
– Leeftijd: 8 tot 18 jaar oud
– Maximaal gewicht: 100 kg.
– Wielen: 5 spaken 110 mm wielen met Razor Pro 30 bearings, high grade urethane 84A wielen
 
 
 
 

.