Kickbike volwassen-step

Kickbike is al jarenlang de onbetwiste nummer één als het gaat om steppen voor volwassenen. Het van origine Finse merk heeft super kwalitatieve steps en mensen die wedstrijden rijden willen niet anders. Gaat u zelf lekker recreatief steppen? Of toch een beetje voor de beweging? Dan is de Kickbike een echt goede step. Het meest verkocht is de Kickbike Sport G4. Dit is een sportieve stuur met een recht stuur, en wat meer afstand waardoor je wat meer in een actieve houding staat. We hebben de Kickbike in vele kleuren: Kickbik Sport G4 zwart, Kickbike Sport G4 rood, Kickbike Sport G4 oranje en ook de Kickbike Sport G4 blauw. Deze step kost € 339 en wordt gratis thuisbezorgd. We hebben ze goed op voorraad, dus binnen 3 dagen heeft u de step thuis. Het is een zeer goede step voor het geld dat je ervoor betaalt… De step is ook ideaal te gebruiken met de hond, er kan gemakkelijk een hondenstang worden gemonteerd en dan gaat de hond ook lekker mee… De Kickbike step heeft 2 stevige Tektro V-brakes en een verstelbaar stuur. Natuurlijk heb ik een antislip voetenplankje dat te verstellen is op 8 of 10 cm hoog. Deze step heeft een normaal fietswiel-maat van 28″, waardoor je flink wat vaart kunt maken. Hierij nog even alle specs op een rij;
– Verstelbaar stuur
– Cane Creek Aheadset `1 1/8
– Geïntegreerde RVS voetenplank in het frame
– Anti slip voetenplank
– 2 Tektro V-brakes
– Max. toelaatbaar gewicht: 120 kg
– Dubbelwandige sportvelgen 28″ en 18″
– Metalen spatborden
– Geïntegreerd verlagingsset in achtervork (plank 8 cm of 10 cm hoog)
– Aero-style voorvork