Nieuw: Micro Mini 3 in 1 vanaf 1 jaar oud

Micro is echt een topmerk en hebben een nieuwe kinderstep ontwikkeld voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Deze Micro-step is net nieuw en heeft een belangrijke kinderspeelgoed-prijs gewonnen in Duitsland, omdat het zo goed bedacht is. En omdat kinderen al vanaf 1 jaar oud kunnen steppen! Het lean-and-steer stuursysteem bevordert coordinatie en evenwichtsgevoel. De Mini Micro 3in1 is in 4 stadia te gebruiken: eerst met het zitje in de lage en dan in de hoge stand, daarna kan het zitje eraf worden gehaald en kan uw kind gewoon gaan steppen met de kortere stuurstang. Het O-stuur is vervolgens met een simpele klik te vervangen door het hogere T-stuur, zodat de step mee kan groeien met uw kind en zijn ontwikkeling. Uit ervaring is gebleken dat de Mini Micro step direct en jarenlang een van de favoriete stukken speelgoed is! Deze set kost € 94,95 en is dus lange tijd te gebruiken…
 – 1,0 jaar met laag zitje
– 1,5 jaar met hoog zitje
– 2,0 jaar met O-stuur
                                                              – 2,5 t/m 6 jaar met T-stuur