Micro Maxi steppen: vanaf 5 jaar

Micro is het bekendste steppenmerk en zij komen met een nieuw product: Micro Maxi. Het lijkt wel of iedereen deze Micro Maxi kickboards wil hebben, want ze zijn niet aan te slepen. Kijk uit voor neppe boards, want alleen Micro heeft de echte! Dit hippe kickboard is een logisch vervolg voor de mini-micro kids of een perfecte start voor jonge kinderen vanaf de lagere school. De Micro Maxi is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. Deze step met uniek gepatenteerd design biedt uw kind extra evenwicht op z’n belangrijkste steunpunt en vrije afzetbewegingsruimte (zwaaibeweging been achteraan). Het sturen gebeurt aan de hand van een uniek gepatenteerd leun-en stuurmechanisme: je kindje stuurt door met z’n volledige lichaam naar de ene of de andere kant te leunen. Een uniek gevoel! De Micro Maxi kost € 119,95 en is verkrijgbaar in een T-Bar, dat is een gewoon stuur of met een stuurknop: de joystick. En we hebben meerdere kleuren: de Micro Maxi zwart, Micro Maxi paars, Micro Maxi groen en Micro Maxi oranje. De belangrijkste specificaties op een rij;
– Extra laag platform voor gemakkelijk op- en afstappen
– Bekroond met vele prijzen: Speelgoed van het Jaar en verschillende design-awards
– Alle wisselstukken zijn apart verkrijgbaar
– Met glasvezel versterkt platform
– Lichtgewicht: 2.5 kilo
– Maximum belastbaar tot 50 kg
– 120mm voorwielen
– 85mm achterwiel
– Stepwielen uit hoogwaardig polyurethaan
– Telescopische t-bar met balhoofd (verstelbaar van 68-92 cm)
– Dubbel wielsysteem achteraan voor extra veiligheid
– Remsysteem op achterwiel (met anti-verhittingsmechanisme)
– Verkrijgbaar in 4 kleuren of met een joystick-stuur