Nieuw: JD Bug stuntstep

We hebben een aantal nieuwe stuntsteps in onze collectie. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar en ze kosten € 129,95. We hebben 3 kleuren: JD Bug Pro X zwart, de JD Bug Pro X wit en de JD Bug Pro X groen. JD Bug heeft een aantal prachtige stuntsteps ontwikkeld, die voldoen aan alle eisen die men eraan stelt. Het belangrijkste is natuurlijk het stuur dat uit één stuk bestaat. De handvatten en de stuurstang zitten aan elkaar en hebben een zeer stevige verbinding met de voetenplank. Kortom, er kan flink op gestunt worden, zonder dat deze JD Bug stuntstep kapot gaat. De voetenplank van deze JD Bug Pro X stuntstep is voorzien van een speciale grip. Dit is een soort schuurpapier, waardoor je extra stevig blijft staan. De voetrem zit aan de achterkant en is voorzien van een extra kapje waardoor ook dat onderdeel extra is beschermd. Er zitten mooie stevige wieltjes op van 100 millimeter, met nieuwe lagers van ILQ-9. Dit is anders dan de bekende ABEC-lagers, deze ILQ-9 zijn sneller en steppen veel fijner. Natuurlijk hebben we een goede garantie van 1 jaar en is de kleur stoer zwart, opvallend wit of limegroen. Hieronder nog even de specificaties op een rijte..
– 100 mm metal core wielen
– ILQ-9 lagers
– Boardhoogte: ca. 6,5 cm full grip
– Gewicht: 3,5 kg (superlicht en supersterk)
– Max. toelaatbaar gewicht: 80 kg
– Metalen balhoofd met kogellagers
– Rem op het achterwiel
– Vast stunt-stuur (niet verstelbaar)