Nutcase kinderhelmen: populair

Nutcase is een zeer populair merk, omdat ze een beetje stoere helmpjes hebben. Vaak zijn de helmpjes alleen maar roze en wat kinderachtig. Maar met Nutcase is dat echt niet meer het geval. De ex-directeur van Nike heeft dit merk namelijk opgericht. Bijzonder is dat naast het mooie design, ook de stevigheid beter is dan welk helmpje ook. Deze zeer kwalitatieve helmpjes komen in de maat 46-52 centimeter en zijn daarmee geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Voor oudere kinderen is een small/medium-versie beschikbaar. Het belangrijkste voordeel van dit merk, ten opzichte van de andere merken is dat ze werken met een draaisysteem aan de achterkant, waardoor je de helm gemakkelijk kunt stellen. Deze Nutcase helmen kosten € 59, dus bestel snel en ze worden binnen enkele dagen thuisbezorgd. Hieronder nog even de belangrijkste specificaties op een rij:
– Geschikt voor 46-52 cm hoofdomtrek (1-5 jaar)
– Aanpasbaar met draairing-systeem
– Harde buitenkant uit ABS
– EPS binnenkant
– 9 verluchtingsgaten
– Sluitsysteem riemen: kliksysteem