NIEUW: Swifty vouwstep volwassenen

Dit is een vouwstep voor volwassenen, die handig mee te nemen is bijvoorbeeld in de trein of op een boot. En het mooie is dat deze Swifty vouwstep gewoon 16 inch luchtbanden heeft, dus ook nog eens erg comfortabel stept voor wat langere afstanden. De Swifty vouwstep komt uit Engeland en wordt gemaakt in een fabriek in Manchester. Het is een topproduct, met een bijzonder vouwsysteem. Je kunt de step op meerdere manieren opvouwen, bijvoorbeeld met één wiel nog op de grond waardoor je makkelijker rolt. Maar ook helemaal opgevouwen om in de auto of onder een bed op te ruimen. Opvouwen doen je trouwens in 10 seconden… Deze vouwstep weegt maar 7,5 kilo en heeft een stalen gepoedercoat frame. De Swifty vouwstep kost € 499,95 en is binnen enkele dagen bij u thuisbezorg. Hieronder de belangrijkste specificaties op een rij:
– Kleur frame: matzwart
– Frame: poedercoat staal
– Wielmaat: 16 x 1.75 inch
– Banden: Schwalbe Marathon
– Voetenplank: Aluminium
– Gewicht: 7,5 kilogram
– Maximaal toelaatbaar gewicht: 100 kilogram
– Opgevouwen: 105cm x 65cm x 20cm
– Uitgevowuen: 143cm x 93cm (max 110cm) x 15cm (handvatten 51cm)
We kunnen heel veel vertellen over deze vouwstep, maar kijk vooral even naar dit filmpje