3G Stepperbike voor kinderen

Deze gele Stepperbike is geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar oud. De step heeft geen versnellingen, lekkere dikke banden met een voorwiel van 16 inch en een achterwiel van 12 inch, en een stalen frame. De pedalen zijn van Canadees esdoornhout. De stoere gele kleur maakt ‘m helemaal af. De Stepperbike zorgt ervoor dat je lekker buiten kunt trainen/fitnessen. Veel kinderen vinden het ontzettend leuk om hierop te steppen. Je leert hen vooral in de leeftijd 5 tot 8 jaar meer evenwicht en behendigheid. Het stuur is extra stoer gemaakt met een BMX-stijl. Kinderen zullen het fantastisch vinden…  Deze stepperbike kost € 449. Natuurlijk kun je ook samen met je kind gaan stepperbiken, kijk hier voor alle volwassenen Stepperbikes. Nog even de belangrijkste specificaties op een rij:
– Merk: 3G Stepperbike
– Model: Junior
– Geen versnellingen
– Stalen frame
– Stuur verstelbaar in hoogte
– Canadees esdoornhouten pedalen
– 2 handremmen
– Voorband: 16 inch x 3.45
– Achterband: 12 inch x 3.45
– Gewicht 13 kilo