Xootr vouwstep topper!

Hallo, ik ben de Xootr Street vouwstep. Ik ben de meest luxe step uit de Xootr-seie. Dat heeft voornamelijk te maken met het voetenplankje, wat van massief aluminium is. Dat zorgt ervoor dat de step lekker licht is, namelijk 4,9 kilo en dit voetenplankje is ook lekker breed. Het is namelijk 20 cm breed. En het aluminium zorgt ervoor dat de step altijd buiten kan staan. Ik heb een voetrem en ook een voetrem. Ik kan dus op twee manieren goed remmen. En ik ben met een simpele beweging op te vouwen, dat is wel belangrijk voor zo’n lichte step. Qua gewicht kan ik flink wat aan, tot 136 kilo heb ik geen enkel probleem… Hieronder nog even de belangrijkste specificaties van deze Xootr Street, die overigens € 299 kost:
– Voetenplankje van CNC machined 6061-T6 aluminum.
– Handvatten zijn van zwart foam, lekker zacht
– Voorrem van BMX-fiets
– Grootte van het wiel 180 mm
– Opgevouwen is de step 790 mm lang, 240 mm hoog en 320 mm breed
– Minimale hoogte stuur is 64 cm
– Maximale hoogte stuur is 97 cm
– Breedte voetenplank 200 mm
– Lengte voetenplanl 610 mm
– Maximaal gewicht 136 kilo
– Gewicht Xootr Street 4,9 kilo