Micro Mini voor 2 jaar

Ik ben de Micro Mini kinderstep, speciaal voor echt jonge kinderen. Ik heb al vele prijzen gewonnen, omdat ik niet alleen leuk maar ook heel leerzaam ben. Vanaf 2 jaar kan uw peuter of kleuter leren om in balans te komen en een betere coordinatie te krijgen. Mijn unieke ‘lean-and-steer’ ontwerp zorgt ervoor dat kinderen kunnen sturen door hun gewicht te verplaatsen. Het voelt voor hen een beetje als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft waar kinderen van houden. Ik heb een laag gewicht (1,5 kg), dus ben makkelijk te dragen en mee te nemen. Het stepje kan bovenop de buggy worden gelegd, of uit elkaar worden gehaald om hem op te bergen of mee te nemen op reis. Door zijn stabiele brede wielbasis kunnen kinderen gemakklijk switchen tussen zelf steppen en worden voortgetrokken door een ouder. Je hebt je buggy niet meer nodig! Deze Micro Mini kost € 69,95 en is in een aantal kleuren verkrijgbaar…
– Uniek ‘lean-and-steer’ mechanisme, ontwikkeld mbv Zwitserse medische experts
– Helpt de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, coordinatievermogen en motorische vaardigheden
– Laag driewielig ontwerp voor stabiliteit
– Rem aan de achterzijde voor veiligheid
– Lichtgewicht -1.5kg
– Transparante wielen voor gebruik binnen en buiten
– Geschikt voor 2-5 jaar
Kijk hier nog even voor een leuk filmpje van een vader en dochter. Dan zie je ook de leuke roze kickboard: