3G Stepperbike kopen?

De Stepperbike! Een mooi product op het gebied van fietsen, fitness en lifestyle. Dit is het meest gangbare model en heet HAMMER. Dit model in zowel zwart als wit te verkrijgen en kost € 699.  De step heeft 7 versnellingen, lekkere dikke banden met een voorwiel van 24 inch en een achterwiel van 20 inch, en een aluminium frame. De stoere matzwarte kleur maakt ‘m helemaal af. De Stepperbike zorgt ervoor dat u lekker buiten kunt trainen/fitnessen. U traint de belangrijkste spieren van uw lichaam: benen, billen, rugspieren, borstspieren en armspieren. Door de verticale lichaamspositie is uw ruggengraat in evenwicht, wat een goed gevoel geeft in de rug.
Vanwege het effect op de heupen, knieën en gewrichten is het de ideale cardio- en coördinatietraining. Omdat er geen zadel op zit, voorkomt men dat de bekken harde schokken te verduren krijgen. De Stepperbike wordt door veel sportscholen voor outdoor cursussen gebruikt. Dit fitnessapparaat pakt de belangrijkste “probleemgebieden” (dijen, billen en buik) hard aan. Het is daardoor een echte cellulitis killer. Het maakt niets uit of u een atleet of volledig ongetraind bent, iedereen kan deze stepperbike gebruiken (zelfs kinderen en ouderen). U kunt de stepperbike op weg naar het werk, de sportschool of gewoon voor een ritje in de frisse buitenlucht gebruiken. Nog even de belangrijkste specificaties op een rij:
– Merk: 3G Stepperbike
– Model: Hammer
– 7 Shimano Nexus versnellingen
– Aluminium frame
– Stuur verstelbaar in hoogte en hoek
– Voorwiel eenvoudig te verwijderen
– Canadees esdoornhouten pedalen
– 2 handremmen
– Voorband: 24 inch x 3.45
– Achterband: 20 inch x 3.45
– Gewicht 18 kilo
– Afmetingen: 114 cm hoog en 157 cm lang
Kijk hier voor een filmpje om te zien hoe het werkt: