The Wave Scooter: groot succes!

The Wave Scooter is nieuw geintroduceerd in het voorjaar van 2011. Het is eigenlijk een opvolger van het oh zo populaire waveboard. En nog steeds is deze mix tussen step en waveboard onverminderd populair. The Wave Scooter is een nieuw product van het merk Streetsurfing dat als eerste met de waveboards op de markt kwam. Dus ook dit product heeft een garantie van een jaar en er is lang gewerkt aan de ontwikkeling van deze waveboard-step.
Want dat is het, een mix tussen een waveboard en een step. Je kunt lekker bewegen met je lichaam en op die manier vooruit komen. De wieltjes kunnen 360 graden draaien, dus je kunt lekker vaart maken. De waveboard-step is makkelijk op te vouwen en kan een gewicht aan van maximaal 100 kilo. En het is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar oud. We wensen je veel plezier. Denk wel om bescherming (helm en knie/pols/elleboog) voor jonge kinderen. We verkopen deze bescherming vanzelfsprekend ook…  Oh ja, vergeten we bijna te vermelden dat deze The Wave Scooter er al is voor € 99,95.
Specificaties:
– ABEC 7 lagers in de wielen
– Lichtgewichtboard
– Stuur in hoogte te verstellen
– Verstevigd stuur
– Verstevigd balhoofd
– max hoogte: 90cm
– maximaal toegestaan gewicht 100kg
Kijk hieronder voor een mooie video over The Wave Scooter: