Yedoo Tidit kinderstep voor 5 tot 8 jaar oud

Hallo, ik ben de perfecte kinderstep voor kinderen vanaf 5 jaar. En echt een ouderwetse autoped met luchtbanden. Lekker voor de wat langere afstanden en net wat meer comfort vanwege de luchtbanden. Hier zie je de Tidit in een rode variant. Een supersterke en uitdagende step voor kleuters die lekker buiten willen steppen. De Yedoo Tidit kinderstep is compact en rijdt erg licht. Dit komt omdat er geen overbodige accessoires op of aan zitten. De step kost € 89,95 en is verkrijgbaar in 4 kleuren: de Yedoo Tidit blauw, Yedoo Tidit roze, Yedoo Tidit rood en Yedoo Tidit groen. Nog even alle eigenschappen op een rijtje:
– Merk: Yedoo
– Model: Tidit
– Wielen: 12 inch aluminium
– Leeftijd: vanaf 5 jaar of 115 cm
– Plankhoogte: ca. 10 cm (lekker laag)
– Frame: Hi-ten stalen frame
– Gewicht: 7,5 kg
– Lengte: 118 cm, stuurbreedte 54 cm
– Max. toelaatbaar gewicht: 100 kg
– Standaard: ja
– Handrem: 1 V-brakes
– Verstelbaar stuur: 74 cm / 86 cm
– Kleur: blauw
– Fabrieksgarantie: 1 jaar