NIEUW: Kickbike Cruise Max (direct leverbaar)

Dit najaar introduceert Kickbike een nieuwe step, die veel meer een relaxte houding heeft dan alle andere modellen: de Kickbike Cruise Max. Het stuur lijkt heel erg op een fietsstuur, waardoor je veel lekkerder staat. Dit model heet dus de Cruise Max, heeft een supersterk aluminium frame en is in combinatie met de alu-voorvork licht en onverwoestbaar. Het cruiserstuur zorgt voor een ontspannen houding. Lekker door de stad cruisen kan nu op deze Kickbike. Voorzien van lichtrijdende ballonbanden (van het merk Schwalbe). Deze Kickbike is in een zeer lage oplage geproduceerd, dus echt uniek te noemen. Ook op deze Kickbike kan een hondenstang worden gemonteerd, waardoor je eenvoudig de hond kunt meenemen. En de step kost € 399 en is verkrijgbaar in het cremewit zoals je hiernaast ziet of in het stoer zwart. De belangrijkste eigenschappen op een rij:
– Sterke en verstelbare standaard
– Zwart alu stuur met grote zwarte retro bel (8 cm)
– Cane Creek Aheadset 1 1/8
– Geïntegreerde voetenplank in het frame
– Anti slip voetenplank
– 2 Tektro V-brakes
– Max. toelaatbaar gewicht: 120 kg
– Dubbelwandige sportvelgen 28″ en 18″
– Spatbord en spatlap
– Geïntegreerd verlagingsset in achtervork (plank 8 cm of 10 cm hoog)
– Aero-alu-style voorvork
– Rvs strip onder het frame, ter bescherming van het frame.
– Bijna 1 kilo lichter dan het model ‘Kickbike Sport G4’
– 1 jaar fabrieksgarantie