Star Line Kinderstep 4 jaar

Hoi, ik ben een nieuw soort step voor kinderen vanaf 4 jaar: Star Line. Lekker lichtgewicht met maar 5 kilo kan ik gemakkelijk meegenomen worden. Ik ben wat dat betreft een zeer moderne autoped. Mijn naam is de Star Line en ik ben in 4 kleuren te verkrijgen, dus er is zowel keuze voor jongens als voor meisejs. Die kleuren zijn rood, blauw, oranje en roze. Ik ben erg basis, omdat er geen overbodige accessoires op zitten. Dat is ook gemakkelijk met in elkaar zetten, ik kom namelijk in een doos binnen. Mijn specificaties nog even op een rijtje;
– 12 inch aluminium wielen
– Vanaf 4 jaar of 100 cm
– Plankhoogte: ca. 10 cm (lekker laag)
– Hi-ten stalen frame
– Gewicht: 5 kg
– Lengte 108 cm, stuurbreedte 66 cm
– Max. toelaatbaar gewicht: 50 kg
– Standaard
– TüV gekeurd (veiligheidskenmerk!)
– Traprem op het achterwiel
– In hoogte verstelbaar stuur 69 cm / 76 cm
– Kleur: rood, blauw, roze of oranje…