Levering van steppen in de zomer…

Ook deze zomer gaan we gewoon door met het leveren van kindersteppen, sportsteps, stuntsteps of steps voor volwassenen. Veel van onze collega’s zijn even dicht en met vakantie, maar wij zijn gewoon open. U bent van maandag tot en met zaterdag altijd welkom in onze winkel tussen 09:00 en 18:00 uur. Ook gewoon tijdens de vakantieperiode. Onze winkel zit in het centrum van Haarlem en verkoopt naast de vele steps, ook fietsen en bakfietsen. De meeste steps hebben we extra op vooraad gehouden, zodat we ook gewoon kunnen uitleveren. Heeft u een vraag of een specifieke step wel op voorraad is, geef ons dan even een belletje op 023-5519525 of stuur een mail naar info@steppenwinkel.nl. Dan geven we u antwoord en weet u zeker dat de step binnen 2 a 3 werkdagen in huis is. Voor velen is de vakantie ook alweer afgelopen en gaat school en werk weer beginnen. Kijk lekker rond op onze site en zoek een prima step uit.