Verbouwing winkel in Haarlem

In de meestal wat rustigere zomervakantie verbouwen we onze winkel in Haarlem. In deze winkel verkopen we veel steps, stepperbikes en sportsteps. Daarnaast verkopen we ook fietsen van Johnny Loco, de Fietsfabriek en Azor. De winkel bevindt zich middenin het centrum van Haarlem op de Gedempte Oude Gracht 101. En na vijf jaar mag de winkel wel weer eens een likje verf en een nieuwe vloer gebruiken. Daarom zijn we een aantal dagen dicht: van 3 tot en met 10 augustus. In de tussentijd kunt u gewoon online blijven shoppen en versturen we gewoon. Ons verzendhuis is namelijk ergens anders en heeft geen effect van de verbouwing. Vanaf 11 augustus bent u weer van harte welkom om in onze vernieuwde winkel langs te komen. De koffie staat dan weer klaar, want we zien u natuurlijk graag…