Tevreden over Xootr volwassenen-step

Bedankt voor de heel snelle levering en goede service aan mij m.b.t. mijn Xootr-step. Die al kant en klaar werd bezorgd, er hoefde alleen één pin in om het geheel compleet te maken. Klaar voor gebruik was mijn step! Vandaag met een vriendin een stukje wezen steppen op mijn nieuwe Xootr MG vouwstep.
De step voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Hij is snel, licht in gewicht, binnen 5 seconden opvouwbaar, wendbaar en ziet er heel leuk uit! Alles werkt perfect. Voor even naar vrienden, naar de apotheek, voor recreatievervoer, voor snel langs mijn moeder, ik pak mijn Xootr vouwstep. Geen problemen met parkeerplekjes vinden of angst voor diefstal. Even snel de step opvouwen en mee naar binnen of even meenemen de tuin in. Ik heb niet eens een slot nodig. Hij gaat ook zo de metro en trein in en eenmaal aangekomen op de plek daar, kan er heerlijk verder op de step gereden worden. Ik ben een heel  tevreden klant.
Anne-Marie uit Rotterdam