Bijzonder: Step met Samsonite-koffer

Begin dit jaar introduceerde het bekende steppenmerk Micro een nieuw bijzonder product: de Micro Luggage. Micro heeft de samenwerking gezocht met Samsonite voor deze bijzondere Micro Luggage: een step en koffer ineen. En dat is voor de altijd drukke zakenman of zakenvrouw van tegenwoordig erg handig. Deze Micro Luggage is een sterke kunststof koffer, gemaakt op handbagage grootte. Die ook uitgeklapt kan worden tot een perfecte trolley of nog verder uitgeklapt gebruikt kan worden als step! Kun je lekker snel heen en weer op een groot vliegveld. Het basisidee van Micro was: een koffer met meerdere mogelijkheden. Motto: ”Luggage that moves you“. De modulaire structuur maakt het ideaal voor gebruik als koffer, trolley en step/kickboard met tas. De step heeft 2 wielen bij de koffer zitten en nog 1 wiel aan de achterkant. Dit is vergelijkbaar met de Kickboards, kijk maar even op onze site naar de Micro Kickboards. Hieronder nog een leuk filmpje over deze bijzondere Micro Luggage die € 299,95 kost…