Vrijdag 3 juni open van 9:00 tot 18:00

We zijn de afgelopen dagen veel gebeld over de openingstijden. Met Hemelvaart hebben wij zelf ook een dagje vrij genomen, maar op vrijdag 3 juni zijn we weer gewoon een hele dag aanwezig. Omdat veel mensen vrij zijn en misschien een leuk dagje Haarlem willen doen of naar het strand willen, kunt u ook bij ons terecht. We hebben de vele steps voor zowel kinderen als volwassenen klaarstaan in de winkel. Wilt u bijvoorbeeld de 3G Stepperbike eens proberen? Of de volwassenen sportstep van Kickbike? Of zoekt u een prijswinnende step voor kinderen: de Mini Micro? Of juist meer een step met luchtbanden voor kinderen van een jaar of 9 a 10 jaar oud? Ook de populaire The Wave Scooter hebben wij direct om uit te proberen en daarna mee te nemen! We zitten aan de Gedempte Oude Gracht 101, te Haarlem… We zijn open van 09:00 tot 18:00 en de koffie staat altijd klaar!