Nieuwe Yedoo-steppen vanaf 7 jaar

We hebben een aantal heel mooie nieuwe kindersteps in ons assortiment gekregen. We breiden onze Kickid steps namelijk uit. Deze vernieuwde lijn is voor kinderen vanaf 7 jaar oud en hebben prachtige luchtbanden en 2 handremmen. Het zijn dus steps die lekker zijn op een wat langere afstand, maar ook veel comfortabeler door de luchtbanden. We verkopen ze in een aantal kleuren: Yedoo City zwart/groen, Yedoo City zwart/blauw, Yedoo mau roze en de Yedoo City zwart/roze. Deze steps kosten € 119,95 en ze zijn binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Ze worden thuisbezorgd in een stevige doos, zodat u ze nog gemakkelijk kunt inpakken als het een cadeautje is. U bent maximaal 5 a 10 minuten bezig om de step in elkaar te zetten, want er zijn nog een paar handelingen nodig. We hebben natuurlijk ook nog veel andere Yedoo-steppen, bijvoorbeeld voor kinderen vanaf 3 en 5 jaar oud. Die hebben een wat andere maat en uitvoering en zijn ook hartstikke lekker om lekker mee te steppen.