3G Stepperbike loopt lekker door…

Het mooie weer van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat er veel aandacht is voor de 3G Stepperbike. Dit is een echte step voor mensen die een lekkere workout willen (vooral op volwassenen gericht). Je moet namelijk de grote pedalen heen en weer bewegen met je voeten, dat zorgt ervoor dat je benen, billen en buikspieren ontzettend inzet. Het is een ideale manier om weer in shape te komen en ook lekker te genieten van de duinen, de bossen, de parken of welke gebieden dan ook. We hebben verschillende modellen op voorraad en u kunt zelf kiezen welke het beste bij u past. We zijn zelf erg enthousiast over de Stepperbike Work It. Deze stepperbike heeft 7 versnellingen en een prachtige witte kleur. We hebben trouwens ook de Stepperbike Hammer, in het mooie matzwart. Beide stepperbikes kosten € 699 en zijn binnen enkele dagen bij u thuis. Dan kunt u lekker steppen in uw buurt. In onze winkel in Haarlem hebben wij ook een Stepperbike staan, dus u kunt altijd even langskomen om te proberen…