JD Bug Original: al jarenlang een topper

JD Bug-steps zijn al jarenlang toppers. U kunt zich vast nog wel herinneren dat 7 jaar geleden opeens iedereen thuiskwam met een vouwstep. In kerstpakketten en relatiegeschenken zat opeens altijd een step. Die was vooral bedoeld voor kinderen, maar volwassenen kunnen er ook een stuk op steppen. Dit was vooral het merk JD Bug, omdat deze altijd scherp geprijsd zijn. De basisversie van JD Bug is de JD Bug Original. Deze step is geschikt vanaf een jaar of 7/8 en kan wel tot 100 kilo aan. De step kost € 69,95 en dat is echt goedkoop voor zo’n kwalitatieve merk-step. De step weegt minder dan 3 kilo, dus is eenvoudig mee te nemen. Een draagriem zit standaard aan de step bevestigd, dus dat is wel zo makkelijk. Er zijn 3 kleuren beschikbaar: JD Bug vouwstep blauw, JD Bug vouwstep rood en de JD Bug vouwstep zwart. Vooral kinderen zijn altijd erg enthousiast over dit model, omdat zij de kleine wieltjes als erg prettig ervaren. Daar kunnen ze beter mee stunten… Veel plezier met uitzoeken.