Puky kindersteppen en loopfietsen

We verkopen al jaren producten van Puky. Puky is een Duits kwaliteitsmerk en doet het erg goed bij de allerkleinsten, omdat het goed doordacht is en vaak educatief. En tegelijkertijd ook lekker vormgegeven met roze of blauw: ja, want ieder jongetje wil blauw en ieder meisjes wil roze. Puky heeft sinds kort een hele kwalitatieve step voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze step heeft luchtbanden en is daardoor wat langer te gebruiken. Het gaat om de Puky Kinderstep R07 wit of Puky Kinderstep R07 groen. De steppen hebben een sterk frame, een standaard, een handrem en een lekker breed voetenbord. Deze kwalitatieve step kost  129,95. Naast deze steps heeft Puky ook vele loopfietsen. Al vanaf 2 jaar jong of net iets daaronder kunnen ze op een loopfiets. Dat helpt ontzettend om later beter te kunnen fietsen. De meest populaire is die vanaf 2 jaar, lekker basic. Deze loopfiets kost € 59,99 en is een ideaal cadeau voor iedereen. Het gaat om de Puky Loopfiets LRM blauw of de Puky Loopfiets LRM roze. En we hebben ook nog een Puky Loopfiets LRM rood. Keuze genoeg dus, zou ik zeggen…