NIEUW: Micro Maxi kickboard

Er zijn steeds meer kickboards, dit is een step op 3 wielen waarmee je met het voorste wiel stuurt. Dit is een handig systeem en steeds meer kinderen vinden het fantastisch. Voorheen waren de 3 wielsteps voor populair bij jonge kinderen, maar nu dus ook vanaf 5 tot ongeveer 12 jaar oud. We hebben 4 hele stoere modellen in de kleur zwart en paars. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Micro Maxi T-Bar zwart. Kinderen krijgen veel meer evenwicht door deze bijzondere steps. Je kunt ook met een joystick werken, dat is iets moeilijker maar voor de kinderen vaak leuker, kijk maar eens naar de Micro Maxi Joystick paars. En het mooie is dat de step eigenlijk bijna niets weegt: 2,5 kilo… En natuurlijk hebben deze steps al vele prijzen gewonnen, vooral ook vanuit educatief oogpunt. Kijk maar snel verder hieronder naar het filmpje: