Snowstep verkrijgbaar in maat 45-49

snowstepJeetje wat een drukte met de snowsteps. De afgelopen dagen kregen we soms verzoeken om honderden snowsteps tegelijk uit te leveren. Bijvoorbeeld aan parkeerwachten of politie. Daardoor zijn we tot begin januari uitverkocht geraakt met de maten 31-42 en 42 tot 45. Onze excuses voor het ongemak. Maar in de eerste week van januari krijgen we alweer een flinke zending snowsteps binnen. Dat is dus alweer midden volgende week. En dan gaan we direct weer uitleveren. U kunt uw bestelling alvast plaatsen, dan versturen we de snowsteps direct als ze binnenkomen. We hebben op dit moment nog wel voldoende voorraad van de snowstep in de maat 45 tot 49, klik hier voor meer info. Dus voor de grote voeten kunnen we wel leveren. Snowsteps hebben de afgelopen jaren een ware vlucht genomen en zorgen voor veel meer grip op sneeuw en ijs door de spikes aan de onderkant. Je bindt ze gemakkelijk onder ge gewone schoen, laars, snowboot of welk schoeisel ook.