Sinterklaas leveringen: bestel voor 1 december

Sinterklaas komt er weer aan en iedereen is er weer mee bezig! We lazen vandaag dat er de meeste pintransacties ooit hebben plaatsgevonden. Ook wij hadden het erg druk. U kunt nog lekker bestellen op onze website en dan heeft u het in huis. Bij al onze producten staat duidelijk of het op voorraad is en dan kun je het alleen maar bestellen. Hebben we een product niet, dan wordt het direct ‘niet op voorraad’ gezet en kun je het niet eens bestellen, laat staan betalen. Omdat Sinterklaas ook voor de transport-sector druk is, raden wij aan om voor 1 december 16:00 uur alles te bestellen. Dan kunnen wij garanderen dat je het vrijdag in huis hebt. We zetten extra transport in. Als je na 1 december bestelt, lukt het vaak ook nog wel… Maar we kunnen het niet met zekerheid zeggen. Dus wil je zekerheid, bestel dan voor 16:00 uur…