Bescherming belangrijk

Bij zowel steppen als waveboarden is goede bescherming het halve werk. Vooral wat jongere kinderen onder de 10 jaar hebben bescherming nodig. Zij vallen eerder en zijn wat onbevangener. De oudere kinderen kunnen net wat meer handelen. Vandaag publiceerde het Algemeen Dagblad een  interview met een aantal artsen. Zij geven aan dat er dit voorjaar steeds meer kinderen in het ziekenhuis belanden met gebroken handen en polsen, door het steppen of waveboarden op straat. Het gaat om 2 tot 3 kinderen per dag. En ze geven duidelijk aan dat dit kan worden voorkomen door goede bescherming. Het is dus belangrijk om dit ook aan te schaffen. We hebben diverse bescherming te koop; beschermsets met knie, elleboog en polsbescherming en helmen. Overigens verkopen we voor alle Micro-steps ook een slot; ook handig voor een totaal ander soort bescherming. Het artikel is hier terug te vinden; http://www.ad.nl/ad/nl/1003/Jouw-Wereld/article/detail/487701/2010/06/03/Waveboarden-leidt-tot-veel-polsbreuken-bij-kinderen.dhtml