Robert Schoemacher stept tegen Kanker

Steppen tegen Kanker is een jaarlijks terugkerend evenement waarijn een aantal stepfanaten de Alpe d’Huez beklimmen met een step. Dit jaar haakt Robert Schoemacher ook aan.

Hieronder volgt de oproep van Robert aan alle Steppers en niet-steppers in Nederland.

Beste relatie,
Op bijgaande foto ziet u Fenn Geurts. Hij kreeg te maken met een van de gevaarlijkste kankersoorten die er bestaat.
Een primaire hersentumor. Na opereren, bestralen en een chemokuur is Fenn in maart 2009 overleden na een
oneerlijke strijd van 11 maanden. Hij mocht net zijn 2e verjaardag niet vieren. Hij zal nooit zijn zusje Ilza leren kennen.
Een hersentumor is de meest dodelijke vorm van kanker onder kinderen en jong volwassenen. En het is schokkend dat er nagenoeg geen genezingskansen zijn. Al decennia lang staat het genezingspercentage op 0,3% terwijl er al kankersoorten bestaan welke genezingspercentages kennen van 80 – 90%. Onderzoek naar hersenkanker staat nog in de kinderschoenen en daar willen wij met uw hulp iets aan doen!
Ter nagedachtenis aan Fenn zal ik daarom op 28 augustus van dit jaar de Alpe d’Huez beklimmen met een step. Om sponsorgeld op te halen voor al die kindertjes die deze verschrikkelijke kankersoort krijgen. Omdat alle kinderen recht hebben op een hoopvolle en gezonde toekomst met minder pijn en zorgen. Opdat deze gezinnen compleet blijven en het hun goed gaat ondanks ziekte en tegenslag.
Het Medisch Centrum Scheveningen wil daarom minimaal 100.000 euro bijeen brengen voor de kankerbestrijding en vraagt daarbij uw sponsoring. Help ons mee en maak uw bijdrage aan dit goede doel over aan de ANBI kankerbestrijding stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen, rekeningnummer 1364.68.942 o.v.v. Robert Schoemacher. Bij sponsorbedragen vanaf € 1000,- kan uw logo komen op de stepoutfits van de meer dan 100 steppende deelnemers, maar ook de kleinere bedragen zijn van harte welkom!
Alvast ontzettend bedankt voor uw hulp om een grote “step” voorwaarts te maken in de hersenkankerbestrijding en ook de steun in de rug die u mij hiermee meegeeft, want ik zal heel hard moeten trainen om met de step deze berg te bedwingen.Alle kinderen hebben recht op de beste medische behandeling die er kan zijn!
Met vriendelijke groet,
Robert Schoemacher