Waveboard Wedstrijd in Den Helder

Het  het eerste Noord-Hollandse kampioenschap waveboard wordt gehouden in  de Helderse binnenstad op de Voorjaarsmarkt van zondag 25 april. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen er aan meedoen.
Het waveboard-parkoers komt te liggen in de Beatrixstraat. Snelheid en behendigheid, daar komt het op aan bij beweeglijke skateboards op twee wieltjes.
De kinderen starten in verschillende leeftijdscategorieën en uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. De waveboard-race begint om 12 uur.

Nieuw in de Helderse binnenstad op de Voorjaarsmarkt van zondag 25 april: het eerste Noord-Hollandse kampioenschap wave-board. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen er aan meedoen.De stillettorace gaat dit jaar niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Daarvoor in de plaats krijgt de Voorjaarsmarkt een extra attractie met de wave-board race. Het parkoers komt te liggen in de Beatrixstraat. Snelheid en behendigheid, daar komt het op aan bij beweeglijke skateboards op twee wieltjes. De kinderen starten in verschillende leeftijdscategorieën en uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. De waverace begint om 12 uur.