Step is hot als kinderkado

Linda magazine april 2010 besteedt aandacht aan kinderstepsSteppen is weer helemaal hot, de lente is weer begonnen en de steps komen overal weer tevoorschijn! Dit was ook de redactie van het magazine Linda niet onopgemerkt gebleven. Daarom in het April nummer op pagina 156 van dit populaire vrouwenblad aandacht voor verschillende soorten steps: de kinderstep, de step voor volwassenen en de sportstep. Een mooie collectie staat afgebeeld van verschillende leveranciers, de focus is vooral gericht op kinderen. Een hele pagina gewijd aan de kinderstep, goed om te zien dat het als een leuk en gezond kado voor je kind wordt gepromoot. En daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens!
Speciaal voor de Linda lezers (en iedereen die geinteresseerd is in de speciaal voor Linda geselecteerde steps): kijk snel op de speciale aanbiedingen pagina(helaas de actie is voorbij, maar we hebben altijd aanbiedingen)! De actie loopt tot eind april.