Kickbikers: Open huis bij Stepteam Selles

Sinds tijden is step-groep op zaterdag op de kickbike te vinden op Kamperzeedijk, nabij de Driester en vlak voor de deur van de hoofdsponsor. Daar wordt getraind op een vast parcours die over het algemeen vrij is van verkeer.
Daarnaast is het stepteam in IJsselmuiden te vinden op de woensdagavond, waar verschillende routes gereden worden.
De step voor volwassen is voor iedereen, van jong tot oud, een gezond vervoersmiddel: in de buitenlucht in beweging.
Voor het komende jaar is de landelijke stepkalender al weer klaar, met daarop verschillende tochten in het hele land; van korte tot lange afstanden. De kickbikecupcompetitie gaat eind april van start met een tiental wedstrijden, waaronder het NK individueel op Kamperzeedijk. Daarnaast wordt er fanatiek getraind om mee te doen aan de Eurocups en het WK.
Tijdens het open huis kunnen geïnteresseerden kosteloos meesteppen, om kennis te maken met de step en het stepteam. Zaterdag 27 maart wordt er om 10.00 uur verzameld bij de Driester in Kamperzeedijk. Woensdag 31 maart vertrekt de groep om 19.30 uur bij de Oosterholthoeve in IJsselmuiden. Meer informatie en opgave: www.kamperzeedijk.nl/stepteam.
via Open huis bij Stepteam Selles | De Krant | dé Weekkrant.