Van Kinderstep tot Razor: een geschiedenislesje

Ok we zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar de geschiedenis van de step is best interessant. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste steps door kinderen werden gemaakt door rolschaatsen onder een keine houtenplank te binden?
Aangezien kinderen een grote  ongeremde fantasie hebben,  maken ze zowat alles waar ze pret mee kunnen hebben. De eerste kindersteps werden uitgevonden door het nemen van rolschaats wielen en worden toegevoegd aan een klein houten plank.
Een handvat werd gebouwd met een 2 × 4 en eventueel het stuur werden gemaakt van de splitsing van de 2 × 4 of een stuk pijp was vastgebonden aan de bovenkant van het bord voor het stuur, ruwe zoals het was, het nog steeds gewerkt en kreeg kinderen te plaatsen Dat maakte wandelen lijken achterhaald.
Enkele van de eerste modellen van kinderstep inspireerde de nieuwere generatie zie je vandaag. Het duurde ongeveer 100 jaar voor het idee om terug op te vangen, omdat veel andere takken van vervoer zelf meer vraag van het publiek ontvangen. De fiets was vamped tot aan de behoeften van kinderen en volwassenen, skateboards populairder werden en kindersteps soort van verloren hun plaats in de geschiedenis. Het was niet tot 1990 dat Wim Ouboter zag een behoefte aan een push scooter omdat een van de benen van zijn zus korter was dan de andere. Ze had moeite fietsen maar ze kon duwen een scooter, nam hij het originele idee en creëerde een steviger versie.
Aangezien hout scooters niet kon opstaan om, zouden ze rotten weer of de metalen schaats wielen zou roest, een aluminium versie werd geïntroduceerd door JD Bug. Als je vraagt iemand om te zeggen het eerste woord dat opkomt wanneer je het woord scooter, is JD Bug meest waarschijnlijk de een zeggen ze. JD Bug revolutie teweeggebracht in de push scooter en gaf het meer stabiliteit en stijl. Ze hebben niet alleen stok met een versie van hun populaire speelgoed, ze vervaardigd ze in kleuren en zelfs aan te maken degenen die volwassenen kunnen rijden. Sommige JD Bug scooters hebben drie wielen dus zodra je gaat rijden kun je met beide voeten op de rug en sturen rond objecten met meer controle. Het helpt ook met balans.
De aluminium kinderstep van tegenwoordig is vrijwel stil. Ze hebben polyurethaan wielen en het enige geluid dat je zou kunnen horen zijn de kreten van plezier of wind weerstand van uw kleding in tegenstelling tot de metalen wielen van weleer. Ze hebben een holle buis voor de stuuras en zachte handgrepen handvat om de renners handen te houden van afglijden. Velen van hen opvouwen en kan geplaatst worden in een rugzak voor de bewaring. Zij nemen niet zo veel ruimte als een fiets en als je de jouwe nemen met u het niet binnenvallen ruimte iemand anders niet.
U kunt nog steeds een groot wiel te koop zien op een massa detailhandelaar, ze zijn nog steeds rond en kinderen te laten groeien tot nieuwe manieren van vervoer zelf is altijd leuk. Ik herinner me mijn grote wiel rijden in het midden van de straat. Mijn kunststof wielen maakte zo veel lawaai ik nog nooit gehoord van een auto achter mij, zo nu en dan zou iemand toeteren en dat was een goede indicatie te verplaatsen terzijde, hadden ze een grotere bumper dan ik. Speelgoed zoals die waren leuk om te hebben en verre herinneringen zijn alles wat we hebben, omdat je geen reclames te zien voor grote wielen veel meer, is veiligheid belangrijk voor ouders. Daarom push scooters worden steeds populairder, het kind rechtop, zijn ze de controle van de stuurinrichting en het speelgoed is erg rustig. Je moet nog voorzichtig zijn want we leven in een maatschappij waar mensen altijd haasten zich om en persoonlijke veiligheid dient te worden uitgeoefend.
Een vouwstep kan ook gereden worden in het huis, in tegenstelling tot een fiets. Als het koud wordt en de kinderen krijgen Stir Crazy u de auto kunt trekken uit de garage en geef ze een beetje meer ruimte om scoot rond. JD Bug heeft erkend de markt voor de kindersteps en maakt ze beschikbaar voor degenen die willen trucs doen op hen. U kunt dit doen hetzelfde bedrag van trucs op een JD Bug scooter die u kunt op een skateboard. Ik weet niet of kindersteps een verschijning op de X Games zal altijd snel, maar ze zijn hard op weg een nieuw instrument voor professionele schaatsers.
De geschiedenis van de vouwstep is heel interessant. Aangezien kinderen grote fantasie die ongeremd zijn door twijfel hebben, kunnen ze maken zowat alles houden zich bezig met de pret. De eerste kindersteps werden uitgevonden door het nemen van rolschaats wielen en worden toegevoegd aan een klein houten plank. Een handvat werd gebouwd met een 2 × 4 en eventueel het stuur werden gemaakt van de splitsing van de 2 × 4 of een stuk pijp was vastgebonden aan de bovenkant van het bord voor het stuur, ruwe zoals het was, het nog steeds gewerkt en kreeg kinderen te plaatsen Dat maakte wandelen lijken achterhaald. Enkele van de eerste modellen van kindersteps inspireerde de nieuwere generatie zie je vandaag. Het duurde ongeveer 100 jaar voor het idee om terug op te vangen, omdat veel andere takken van vervoer zelf meer vraag van het publiek ontvangen. De fiets was vamped tot aan de behoeften van kinderen en volwassenen, skateboards populairder werden en kindersteps soort van verloren hun plaats in de geschiedenis. Het was niet tot 1990 dat Wim Ouboter zag een behoefte aan een push scooter omdat een van de benen van zijn zus korter was dan de andere. Ze had moeite fietsen maar ze kon duwen een scooter, nam hij het originele idee en creëerde een steviger versie. Aangezien hout scooters niet kon opstaan om, zouden ze rotten weer of de metalen schaats wielen zou roest, een aluminium versie werd geïntroduceerd door JD Bug. Als je vraagt iemand om te zeggen het eerste woord dat opkomt wanneer je het woord scooter, is JD Bug meest waarschijnlijk de een zeggen ze. JD Bug revolutie teweeggebracht in de push scooter en gaf het meer stabiliteit en stijl. Ze hebben niet alleen stok met een versie van hun populaire speelgoed, ze vervaardigd ze in kleuren en zelfs aan te maken degenen die volwassenen kunnen rijden. Sommige JD Bug scooters hebben drie wielen dus zodra je gaat rijden kun je met beide voeten op de rug en sturen rond objecten met meer controle. Het helpt ook met balans. De aluminium scooters van tegenwoordig zijn vrijwel stil. Ze hebben polyurethaan wielen en het enige geluid dat je zou kunnen horen zijn de kreten van plezier of wind weerstand van uw kleding in tegenstelling tot de metalen wielen van weleer. Ze hebben een holle buis voor de stuuras en zachte handgrepen handvat om de renners handen te houden van afglijden. Velen van hen opvouwen en kan geplaatst worden in een rugzak voor de bewaring. Zij nemen niet zo veel ruimte als een fiets en als je de jouwe nemen met u het niet binnenvallen ruimte iemand anders niet. U kunt nog steeds een groot wiel te koop zien op een massa detailhandelaar, ze zijn nog steeds rond en kinderen te laten groeien tot nieuwe manieren van vervoer zelf is altijd leuk. Ik herinner me mijn grote wiel rijden in het midden van de straat. Mijn kunststof wielen maakte zo veel lawaai ik nog nooit gehoord van een auto achter mij, zo nu en dan zou iemand toeteren en dat was een goede indicatie te verplaatsen terzijde, hadden ze een grotere bumper dan ik. Speelgoed zoals die waren leuk om te hebben en verre herinneringen zijn alles wat we hebben, omdat je geen reclames te zien voor grote wielen veel meer, is veiligheid belangrijk voor ouders. Daarom push scooters worden steeds populairder, het kind rechtop, zijn ze de controle van de stuurinrichting en het speelgoed is erg rustig. Je moet nog voorzichtig zijn want we leven in een maatschappij waar mensen altijd haasten zich om en persoonlijke veiligheid dient te worden uitgeoefend. Een vouwstep kan ook gereden worden in het huis, in tegenstelling tot een fiets. Als het koud wordt en de kinderen krijgen Stir Crazy u de auto kunt trekken uit de garage en geef ze een beetje meer ruimte om scoot rond. JD Bug heeft erkend de markt voor de kindersteps en maakt ze beschikbaar voor degenen die willen trucs doen op hen. U kunt dit doen hetzelfde bedrag van trucs op een JD Bug scooter die u kunt op een skateboard. Ik weet niet of kindersteps een verschijning op de X Games zal altijd snel, maar ze zijn hard op weg een nieuw instrument voor professionele schaatsers.