StreetSurfing in Wageningen

Waveboard gratis proberen? Tijdens de Molenmarkt in Wageningen, zaterdag 12 september, wordt de Ceresstraat bezet door flitsende Street Surfers! Nadat de zeepkisten naar beneden zijn gedenderd, is het rond de klok van 13.30 uur de beurt aan Street Surfing.
Bij Street Surfen, ook wel Wave-boarding genoemd, beleef je surfen, skateboarden en snowboarden op één en hetzelfde moment. Een speciaal ontworpen waveboard breng je in beweging door middel van bijvoorbeeld een ”S”, ofwel –slingerbeweging. Om het board te kunnen besturen zijn speciale vaardigheden nodig die erg leuk zijn om te leren. Een aantal Waveboards liggen aan de Ceresstraat op je te wachten samen met een professionele instructeur en zij zullen je zowel de basis als de fijne kneepjes en trucs van het Street Surfen aanleren. Iedereen mag gratis meedoen om het eens te proberen!
Meer informatie bij Welvada, Jasper van Leeuwen of Melitta Steenhuis; 0317-413377 of via de Molenmarkt.
via HoogenLaag.nl