Waveboard StreetSurfing – de nieuwe zomerrage

Wave Board StreetSurfenWaveboarden is wel geen steppen, maar is eigenlijk net zo leuk. Wat is waveboarden? De kick van het surfen, skateboarden en snowboarden beleven in één moment!
Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar met de ultravette Waveboards van StreetSurfing kan het toch echt. Ze hebben twee fraai vormgegeven deck-plates die afzonderlijk bewegen waardoor je super wendbaar bent. Er zitten maar 2 wielen op en toch is het heel makkelijk te leren. Je drijft het board met je eigen beweging aan en daardoor hoef je je niet meer af te zetten zoals bij een gewoon skateboard. Het is te leren in een paar minuten!
Een Waveboard van StreetSurfing is niet alleen ongelofelijk gaaf om te zien, maar leent zich ook voor het uitvoeren van vette tricks, zoals onder andere nose & tailmanuals, 360’s, boardslides en de traditionele pop’s, shuvits, ollie’s en kick-flips. Ben je niet zo een stunter en wil je liever met wat vrienden op de strandboulevards of gewoon naar school boarden dan kan dat natuurlijk ook. StreetSurfen is voor iedereen!