Met je sportstep rond het IJsselmeer in 1 Dag (245km)

Het IJsselmeer rond in 1 dag. Wie durft het aan, echt iets voor de mensen met een Kickbike:
Tegen de wind steppen“The Kick for Human Rights” gaat zaterdag 27 juni 2009 de IJsselmeerronde op de step van start in Kampen. Om 4 uur ’s ochtends wordt er gestart op de Plantage in het centrum, waarna de steppers via Lemmer, Makkum, de Afsluitdijk en de Houtribdijk van Enkhuizen naar Lelystad de route rond het IJsselmeer steppen.
Om de 30 kilometer wordt er even gerust, en dan weer achterhet stuur geklommen. De records van vorige keer liegen er niet om: de snelste tijd in het herenveld werd binnen een supertijd van 11 uur 37 minuten (door Peter Groeneveld) en bij de dames staat het record op 15 uur 58 minuten (in 2002 door Hermien Koers).
Voor fans en deelnemers is er een speciale wedstrijd site