Steppen met het gezin en de hond

Steppen met het hele gezin?, inclusief je hond? Amersfoort organiseert het!
Met het hele gezin kan er een tocht gestept worden en zelfs de hond mag mee. De tocht is een initiatief van de VVV Amersfoort en zal langs een aantal expositie-plaatsen van het fotografie-project ‘Ik Zie Amersfoort’ gaan. Op deze plaatsen kunnen deelnemers portretten zien van Amersfoorters in hun eigen omgeving, dit allemaal in het teken van het 750-jarig jubileum van de stad. De steps zijn uiterst comfortabel en met behulp van een speciaal bevestigingstuk kan de hond meelopen.
De steptocht zal om 13.00 uur starten bij het VVV-kantoor en zal de route via een aantal expositie-plaatsen buiten de binnenstad voort worden gezet. Uiteindelijk zal de tocht eindigen bij de stepverhuurder. De tocht is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde steppers.
via Steppen met het gezin en de hond.